Visselblåsning

Visselblåsning hos IT-Total

IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. 
Vi uppmanar varmt alla våra medarbetare, praktikanter, konsulter och aktieägare att ta steget och rapportera om de stöter på något som de anser strider mot lag, EU-rätt, vår egen etiska kod eller andra interna riktlinjer. 

 

Vilka är berörda?

Vår visselblåsningspolicy är inte bara till för våra anställda. Den inkluderar alla som kommer i kontakt med IT-Total rekryteringskandidater, anställda, volontärer, praktikanter, konsulter och aktieägare. Kort sagt, om du är en del av vår gemenskap, är du skyddad.

 

Hur kan du rapportera?

Om du upptäcker en överträdelse eller något missförhållande, kan du rapportera detta internt, externt eller till och med direkt till en offentlig myndighet. Vi garanterar att du alltid är skyddad från repressalier. För detta ändamål använder IT-Total  rapporteringskanalen via Crona Visselbox.


Anonymitet och personlig integritet

Hos oss får du välja hur anonym du vill vara när du rapporterar. Du kan välja att lämna rapporten helt anonymt eller, om du föredrar, lämna dina kontaktuppgifter för en mer personlig uppföljning.


Anmälan

Följ länken nedan för att göra en anmälan.

 

Gör en anmälan