Klassiska misstag kring säker arbetsplats

Vilka myter finns det kring cybersäkerhetslösningar?

Svenskar tror att de vet hemligheten av att göra en god kopp kaffe. Nästan samma sak är det med säkerhet. Du antar att du har gjort rätt val för hur du bäst ska skydda dina IT-system. Men har du alla rätt ingredienser till ditt förfogande för att blanda upp en pålitlig och elastisk IT-säkerhetsplan?

Det är viktigt att reagera på hot i realtid men även proaktivt, särskilt när det gäller okända attacker. Data kan försvinna inom några sekunder.

Det är inte förrän du upplever ett allvarligt intrång som du vet om du helt kan lita på att din säkerhetslösning uppfyller vad den lovar och om den har skyddat dig på bästa sätt.

Träffa våra Cyber-mytbusters Magnus Järnhandske och Nils von Greyers i vårt webinar.

Lär dig vilka myter det finns kring cybersäkerhetslösningar, särskilt nu när hot och attacker blir effektivare, snyggare och mer komplexa och kräver övervakning dygnet runt på grund av det ökade antalet hemarbetare.

Innehåll webinar
  • Samtal mellan Magnus och Nils kring säkerhetsfrågor.
  • Insikter i den säkra arbetsplatsen hemma.
  • Vilka missuppfattningar finns det?
  • Hur maximerar man säkerhetsinvesteringar?


Webinaret är kostnadsfritt.

 

magnus_järnhanske

Magnus Järnhandske 
Chief Cyber Security Architect 
IT-Total

Med över 15 års erfarenhet som cybersäkerhetskonsult är Magnus Järnhandske en viktig del i den höga målsättningen att bygga Sveriges bästa cybersäkerhetsavdelning för kunder och medarbetare.

 

Nils_von_Greyers

 

Nils von Greyerz 
Solution Engineer 
SentinelOne

25 års erfarenhet från olika tekniska positioner i ledande IT-företag i världen. Nils expertis sträcker sig från nätverkslösningar till endpoint, med säkerhet i fokus.

 

 

Se inspelat webinar: