Inspelat Webinar: Se till att din IT-miljö är fullvaccinerad!

Se till att din IT-miljö är fullvaccinerad!

En hybrid arbetsmiljö utmanar det traditionella sättet att tänka på IT -säkerhet och därför det är viktigt att kartlägga säkerheten. Majoriteten av alla cyberattacker riktas idag mot företag som har ett lågt säkerhetsfokus på sin IT-miljö. Vi tar på ett okomplicerat sätt upp hoten som finns idag och visar dig var och när din IT-miljö är som mest sårbar.

Lyssna in på vårt webinar om hur Microsofts molntjänster hjälper er med utmaningarna att få både en säker och hybrid arbetsplats.


Vi kommer diskutera kring frågor som;
• Hur kan ni få hjälp att skydda er mot nätfiske, ransomware och skadlig kod?
• Hur ska man se till att arbetsdokument inte lämnas eller lagras på privata eller osäkra enheter?
• Hur säkerställer du åtkomst till företagsprogram från en osäker enhet i ett osäkert nätverk?

Ta hjälp av oss för att få en bedömning av ditt företags nuvarande säkerhetsstatus och identifiera potentiella förbättringar i alla Microsoft 365 -arbetsflöden.

Tid: Ca 30 minuter
Talare: Katja Hannu, Tech Data
Expert: Sebastian Larsson, IT-Total

Fyll i formuläret för att se det inspelade webinaret! 

 

Om IT-Total
Vi bryr oss om din säkerhet. Jättemycket.
Så att du kan fokusera på det du bryr dig om. Vi ser till att din vardag rullar på som den ska genom att leverera informationssäkerhet genom säker och kundanpassad IT-infrastruktur. Vi hjälper dig även med lösningar och tjänster inom cybersäkerhet. Vår personal är säkerhetsprövad och utgår från säkerhetsklassade lokaler och datahallar. All personal är svenska medborgare.

 

Se webinaret nu!